Despre noi

Metoda ciclului complet

Ne implicăm în toate etapele dezvoltării software, oferind soluții eficiente și elegant concepute pentru a îmbunătăți procesele zilnice a afacerii voastre

Analiza afacerii

Scopul analizei de afaceri este de a testa ideea proiectului

UX/UI Design

Crearea unui UI/UX elegant și receptiv, ținând cont de ultimele tendințe

Dezvoltare și testare

Ne asigurăm că codul pe care îl dezvoltăm este curat, eficient și fără erori

Întreținere și suport

Actualizarea produsului dvs., relevanța sa și funcționarea ideală

100%

Dezvoltarea proiectului în conformitate cu toate cerințele tehnice actuale

90+

Proiecte online
implementate

85%

Clienți au rămas cu noi
mult timp

20+

Industrii pe care le
acoperim

Recenzii de la partenerii noștri

Nipon Auto

Andrei Andrievschi

„Prin prezenta S.C. „Nipon Auto” S.R.L. reprezentată de Directorul dl. Andrei Andrievschi, recomandăm „MakeIT - Digital Agency” ca fiind un partener de încredere, care-și îndeplinește obligațiile contractuale la timp, oferind servicii prompte la prețuri competitive.

Aceste concluzii se datorează efectuării lucrărilor de creare website-ului www.niponauto.md, www.s-oil.md, www.profix.md și crearea aplicației mobile Nipon Auto pe Android și IOS.

Menționăm că toate lucrările de programare conform caietului de sarcini au fost îndeplinite la termen, fără neclarități sau neconcordante, motiv pentru care nu am înregistrat apariția vreunor litigii și estimăm că nu vor apărea nici pe viitor.”

„Compania „MakeIT - Digital Agency”, a dat dovadă de profesionalismîn îndeplinirea contractului, privind crearea website-ului www.maximobil.md. Echipa , „MakeIT - Digital Agency” a demonstrat profesionalism și diligență pe toată perioada colaborării noastre, de la prezentarea ofertei și până la predarea website-ului. Echipa de asistență este mereu disponibilă și gata să te ajute, panoul de administrare este foarte practic, iar site-ul arată exact cum ne-am dorit.”